sâmbătă, 29 februarie 2020
Acasă > Social > Au plantat diferite flori, au pictat căsuţe şi s-au întrecut cu cărucioarele de cumpărături

Au plantat diferite flori, au pictat căsuţe şi s-au întrecut cu cărucioarele de cumpărături

Este vorba despre 13 copii cu dizabilităţi din judeţul Constanţa, care au vrut să arate lumii că şi ei pot duce o viaţă normală, pot comunica şi se pot juca cu oricine. Ideea a venit din partea conducerii unui depozit de materiale de pe bulevardul Aurel Vlaicu, care au ca angajaţi 30 de persoane cu diferite dizabilităţi.

Aflat sub sloganul „Omul nu are limite! Arată că poţi!”, proiectul şi-a deschis porţile pentru a cincea oară pentru persoanele cu care suferă de afecţiuni psihice, sau de defecte de vorbire.

Se spune că durerea poate fi alinată şi cu un zâmbet. Tocmai pentru a aduce veselie pe buzele unor tineri cu nevoi speciale, cei care au venit alături de micuţi au încercat să-i facă să se simtă cât mai bine.

Copiii au fost antrenaţi în tot felul de activităţi, care de care mai interesante. Şi părinţii acestor copii mulţumesc organizatorilor pentru această iniţiativă.

Până în prezent, în cadrul depozitului de materiale de pe bulevardul Aurel Vlaicu lucrează 30 de angajaţi cu dizabilităţi şi 250 de astfel de persoane fac parte din echipele din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *