Au scăpat cu viață dintr-un grav accident de circulație

S-au salvat în ultimul moment, înainte de a arde de vii în mașină! Vorbim despre un grup de tineri din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, care noaptea trecută, a trecut prin clipe de coșmar. Mașina cu care se întorceau spre casă a fost implicată într-un cumplit accident rutier și a luat foc! Pentru șofer și pasageri câteva fracțiuni de secundă au făcut diferența dintre viață și de moarte.

În timp ce pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență stingeau incendiul, tinerii priveau șocați de pe marginea drumului, mașina în care puteau să-și găsească sfârșitul. Accidentul s-a petrecut puțin înainte de miezul nopții, pe DN 2A, chiar la intrare în Kogălniceanu. Șoferul le-a declarat polițiștilor că a încercat să evite un câine, care a apărut brusc pe mijlocul șoselei și nu a mai putut controla direcția. Imediat după impact, mașina a fost cuprinsă de flăcări. Șoferul și pasagerii s-au salvat în ultimul moment, înainte să ardă de vii. Cât despre mașină, aceasta s-a făcut scrum.

„Cân am ajuns la fața locului, autoturismul ardea în totalitate, din cauza unui accident rutier. Șoferul a declarat Poliției că a ocolit un câine și s-a lovit de un pom și din cauza aceasta s-a întâmplat totul. Nu sunt victime”, a declarat plutonier adjutant Alexandru Mandache, ISU Dobrogea.

Autoturismul nu avea asigurare specială, așa că proprietarul a rămas acum cu o pagubă de mii de euro.

R Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *