Acasă > Politica > Au sosit buletinele de vot la Constanța

Au sosit buletinele de vot la Constanța

Buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale au ajuns la Constanța. Sub atenta supraveghere a jandarmilor, buletinele de vot au fost aduse la Pavilionul Expozițional, iar camera în care se află buletinele a fost sigilată.  Acestea vor rămâne acolo aproximativ o săptămână.

Peste 500.000 de mii de buletine de vot au fost aduse de la București la Pavilionul Expozițional din Constanța.  De asemenea, au mai fost transportate aproximativ 3.000 de ștampile cu mențiunea “votat” și peste 4.000 de tabele electorale.

“Timbrele autocolante vor fi distribuite primarilor pe data de 28 noiembrie de către reprezentanții Biroului Electoral Județean, în timp ce buletinele de vot, ștampilele și celelalte material vor ajunge la președinții secțiilor de votare din județul Constanța pe data de 31 octombrie. ” a declarat Robert Nenciu, purtător de cuvânt la Prefectura Constanța.

Totodată au mai fost primite aproximativ 600 de mii de timbre autocolante. Camera în care se află buletinele de vot a fost sigilată în prezența jandarmilor, care vor asigura paza până în apropierea datei de 2 noiembrie.

Redactor. Sorin Hulubei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *