Acasă > Comunicate > Au vrut să „vadă” cum arată o rulotă din Vama Veche

Au vrut să „vadă” cum arată o rulotă din Vama Veche

„Turişti cu lipici”

Un echipaj mixt de ordine publică format dintr-un jandarm şi un poliţist aflat în patrulare în staţiunea 2 Mai, a surprins vineri, 02 august a.c., la ora 04.30, doi tineri care aveau asupra lor mai multe bunuri sustrase dintr-o casă de vacanţă.

Echipajul aflat pe strada Falezei a observat două persoane care au început să se agite la vederea oamenilor legii. Cei doi s-au întors şi au mărit ritmul de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi au fost legitimaţi. Cei doi, Dumitru Ţ., de 21 ani şi I.P., de 15 ani, din Tuzla, au declarat că au venit în vizită la o rudă.  Au fost într-un local după careau ieşit la o plimbare prin staţiune.

Tinerilor li s-a făcut controlul corporal sumar asupra acestora au fost găsite două brichete, o pipă, două pachete de ţigări şi o şurubelniţă stea. Întrebaţi despre provenienţa bunurilor, aceştia au recunoscut că le-au sustras dintr-o vilă de pe strada Falezei.

Cei doi  au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie 2 Mai, unde li  s-au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii faptei de furt calificat.

****

Au vrut să „vadă” cum arată o rulotă din Vama Veche

Un echipaj echipaj mixt de ordine publică format dintr-un jandarm şi un poliţist aflat în patrulare în staţiunea Vama Veche, a fost sesizat cu privire la faptul că doi tineri încearcă să intre într-o rulotă parcată .

Vineri, 02 august a.c., ora 06.30, echipajul aflat în patrulare în apropierea plajei ‘’Decarte’’, a observat o persoană care cerea sprijinul pentru prinderea a doi tineri care au încercat să intre într-o rulotă staţionată. Cei doi  tineri au fost somaţi şi s-au oprit.

V.V., şi C.F., de 15 ani., din Mangalia şiGalaţi, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *