vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Audi A4 cu documente false, descoperit în P.T.F. Vama Veche

Audi A4 cu documente false, descoperit în P.T.F. Vama Veche

În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Vama Veche un autoturism Audi A4,  înmatriculat în Bulgaria, pentru care conducătorul autoturismului a prezentat la control documente false.

În data de 13.03.2014, în jurul orei 14.30, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C.N., în vârstă de 26 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanţa, care conducea un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria.

Conducătorul auto a prezentat la controlul specific talonul de inspecţie tehnică periodică, asigurarea tip Carte Verde, asigurarea purtând însemnele autorităţilor din R.Bulgaria şi împuternicirea privind înstrăinarea autoturismului de către proprietar, documente suspecte a fi false.

Conducătorul auto a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a şti faptul că documentele sunt false.

Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţeanului român, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”,  faptă prevazută şi pedepsită de art. 323 Cod Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *