Autenticitatea certificatelor de atestare fiscală, verificată pe site-ul www.spit-ct.ro

Certificatele de atestare fiscală eliberate la ghişeele unice ale Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa pot fi verificate din punct de vedere al autenticităţii pe site-ul www.spit-ct.ro  – secţiunea “Servicii online” – „Verifică certificat fiscal” sau pe link-ul https://etax.spit-ct.ro/VerificaCF.aspx.

Verificarea poate fi realizată de orice persoană care se află în posesia unui certificat de atestare fiscală, pe baza numărului de înregistrare, a datei de înregistrare a documentului şi a cheii de control alocate în mod automat de programul informatic, tipărite în nota de subsol a documentului.

SPIT aminteşte că verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală online şi a fişelor de înmatriculare este posibilă din luna iunie a anului 2010.

Verificarea autenticităţii certificatelor de atestare fiscală eliberate de la ghişeele SPIT completează seria măsurilor de siguranţă implementate la nivelul instituţiei în vederea eliminării încercărilor de falsificare a documentelor emise de instituţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *