marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Administratie > Autoritățile promit realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din Lumina

Autoritățile promit realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din Lumina

Foto: Google Street View

La Prefectura Constanța a avut loc, ieri, o întâlnire de lucru privind realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din localitatea Lumina, la intersecția DN22 cu DJ226.

La discuții au luat parte reprezentanți ai Prefecturii, Primăriei Lumina, ai DRDP Constanța, ai Consiliului Județean și ai IPJ.

”Cu aportul companiilor de utilități, se vor găsi cele mai eficiente și rapide soluții pentru construcția acestui sens giratoriu.

Toți cei implicați și-au arătat deschiderea și suportul pentru realizarea acestui obiectiv.

În urma ședinței de lucru, au fost stabiliți următorii pași: se va cere certificatul de urbanism și se va elibera un nou certificat de urbanism. Apoi, se vor elibera avizele necesare pentru autorizația de construire și, în final, se va depune proiectul pentru eliberarea autorizației”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

 “Consider că acest proiect va avea un impact pozitiv asupra traficului, în special în perioadele de vârf din sezonul estival, atunci când ruta Mamaia – Năvodari – Lumina – A4 este folosită intens de către turiști. Sunt sigur că, dacă vom conlucra cu seriozitate, noua configurație rutieră va fi disponibilă înaintea începerii sezonului estival!”, declară prefectul George-Sergiu Niculescu.

Sursa: Prefectura Constanța

Foto: Google Street View

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *