duminică, 9 august 2020
Acasă > Eveniment > Autorul tragediei de pe Interioară, în arest preventiv

Autorul tragediei de pe Interioară, în arest preventiv

Magistrații Judecătoriei Constanța au decis duminică seară să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile pe șoferul care a izbit în plin mașina în care se aflau cei patru tineri din Techirghiol. Matthias Bogdan Niculescu va fi cercetat în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, în timp ce Adnan Mahmudi, cel de-al doilea șofer care a participat la accident va fi cercetat în stare de libertate.

Reamintim că vineri seară, în municipiul Constanța, s-a desfășurat o cursă ilegală de mașini pe strada Interioară. La intersecția acestei străzi cu strada Nicolae Filimon, unul dintre participanții la cursă a lovit în plin un alt autoturism în care se aflau patru tineri din localitatea Techirghiol. În urma accidentului, în care au fost implicate trei autoturisme, Bogdan Ilie A., de 17 ani, respectiv Maria Alexandra P., de 14 ani ani, ambii din Techirghiol, au decedat.
Inițial, Niculescu Matthias Bogdan și Adnan Mahmudi fuseseră reținuți pentru 24 de ore sub suspiciunea că tragedia ar fi avut loc din cauza unei întreceri între cei doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *