vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Social > Începutul de toamnă găsește plajele aproape goale

Începutul de toamnă găsește plajele aproape goale

Începutul de toamnă găsește plajele aproape goale. Turiștii care vin în această perioadă a sezonului au mai multe motive pentru care preferă finalul de vară. În schimb, hotelierii simt o ușoară scădere a numărului de turiști, însă se adaptează și  mai scad din prețuri.

Dacă la începutul lunii august pe plajă nu aveai loc să arunci un ac, acum, la 1 septembrie găsești, fără nicio problemă, sezlong liber chiar la marginea apei. Numărul turiștilor a scăzut considerabil. Însă, mai există totuși români care preferă să vină acum la mare. Unii vin acum datorită prețurilor puțin mai scăzute la cazare, alții acum au putut să obțină câteva zile de concediu de la muncă, iar alții…preferă liniștea.

Hotelierii încearcă să prelungească sezonul cât pot de mult. Unii au intrat în programul “Litoralul pentru toți”, iar în cazul lor costurile au ajuns la jumătate. Alții au făcut oricum reduceri, fără a accesa acest program. Evenimentele de pe litoral continuă si în această perioadă, ceea ce, speră hotelierii și cei din patronatele din turism, să atragă turiștii și în primele weekenduri de toamnă. Meteorologii vin și ei cu vești bune pentru prima jumătate a lunii septembrie. Conculuzia este îmbucurătoare pentru cei din turism: chiar dacă vara s-a încheiat, turiștii continuă să vină pe litoral pentru câteva zile de relaxare.

Cerasela Videanu

23 thoughts on “Începutul de toamnă găsește plajele aproape goale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *