vineri, 14 august 2020
Acasă > Eveniment > AUTOSTRADA SOARELUI: O persoană a murit şi alte trei, între care două femei însărcinate, sunt rănite

AUTOSTRADA SOARELUI: O persoană a murit şi alte trei, între care două femei însărcinate, sunt rănite

O persoană a murit şi alte trei, între care două femei însărcinate, au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti.  Un autocar în care se aflau doi şoferi şi şapte pasageri a lovit din spate un TIR, apoi a ricoşat în parapet. Traficul pe autostradă este blocat în urma accidentului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.30, la kilometrul 68 al autostrăzii Bucureşti-Constanţa, unde un autocar în care se aflau doi şoferi şi şapte pasageri a lovit din spate un autotren, apoi a ricoşat în parapet. În urma impactului dintre cele două autovehicule, şoferul de rezervă al autocarului a murit, iar trei femei dintre cei şapte pasageri au fost rănite.

Bărbatul mort a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autocarului de către echipajele de descarcerare ale ISU Călăraşi. Cele trei femei, dintre care două sunt gravide, nu au suferit răni grave, însă medicul a luat decizia ca ele să fie transportate la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

În urma accidentului, traficul pe autostradă a fost oprit  de la kilometrul 105 (Drajna) la  kilometrul 69, fiind deviat pe rutele: Drajna (DN3A) – Lehliu – A2, Drajna – Călăraşi (DN21) – (DN3) Lehliu (pentru traficul greu), informează News.ro

Circulaţia pe autostradă este blocată în continuare, iar reprezentanţii Infotrafic estimează că ar putea fi reluată în aproximativ 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *