marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Autoturism Audi căutat în Spania, indisponibilizat la Negru Vodă

Autoturism Audi căutat în Spania, indisponibilizat la Negru Vodă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă un autoturism marca Audi A4 cu numere provizorii, pe care doi cetăţeni români încercau să-l scoată din ţară.

Cei doi cetăţeni se aflau într-un autoturism marca Jeep cu o remorcă tip platformă, pe care era transportat un autoturismul marca Audi A4. Din verificări s-a stabilit că respectiva maşină figurează ca fiind căutată, în vederea confiscării, de autorităţile din Spania. Pasagerul din dreapta, un bărbat de 35 ani, domiciliat pe raza judeţului Bacău, a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul Audi A4 i-a fost încredinţat de către o cunoştinţă din România pentru a-l transporta în Bulgaria, cu scopul de a-l înmatricula, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul punctului de frontieră Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor. Cele două persoane s-au ales cu dosar penal de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *