joi, 13 august 2020
Acasă > Eveniment > Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în județul Constanța

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în județul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit un autoturism marca Jaguar, în valoare de 88.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 04.08.2019, la Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că maşina figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în aprilie 2019.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziţionat maşina fără să ştie că aceasta ar fi fost căutată de către autorităţi.

Mijlocul de transport, în valoare de 88.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *