vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Autoturism furat din Cehia, depistat în Maramureș

Autoturism furat din Cehia, depistat în Maramureș

Poliţiştii de frontieră au depistat, în trafic, un autoturism, în valoare de 165.000 de euro, care figura în bazele de date Interpol ca fiind furat din Cehia. Bolidul a fost găsit pe raza localităţii Piatra, din judeţul Maramureş.

“În urma legitimării persoanelor din autoturism s-a stabilit identitatea conducătorului auto Tanasis N., de 38 de ani, din Cehia, precum şi a pasagerului Mykhaylo R., de 34 de ani, din Ucraina. Totodată, în urma unor verificări specifice în bazele de date Interpol s-a constatat că maşina figurează ca fiind furată din Cehia, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Cehia din 10.10 2014. Ambii cetăţeni au declarat că maşina este a unui prieten şi că nu ştiau că face obiectul unei infracţiunii”, au precizat oamenii legii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, conform Codului Penal. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat de către politiştii de frontieră în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *