luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Autoturisme neînmatriculate descoperite în trafic

Autoturisme neînmatriculate descoperite în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei cetăţeni români care conduceau, pe drumurile publice din judeţul Constanţa, autoturisme ale căror autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată.

În data de 01.12.2014, în jurul orei 06.00, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C.V., în vârstă de 41 ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen cu plăcuţe de înmatriculare provizorii eliberate de autorităţile din Germania.
În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul autoturism nu mai putea fi condus pe drumurile publice deoarece autorizaţia de circulaţie expirase.

În data de 29.11.2014 poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, pe raza oraşului Hârşova, un autoturism marca BMW, cu numere provizorii de România, condus de cetăţeanul român D.C.V., în vârstă de 21 ani. Verificările au stabilit că numerele provizorii ale autoturismului erau expirate din data de 01.08.2014, iar conducătorul auto nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În data de 28.11.2014 poliţiştii de frontieră din cadrul P.P.F. Midia l-au identificat în trafic pe cetăţeanul român I.M., în vârstă de 55 ani, care conducea un autoturism marca BMW, cu numere provizorii de România care erau expirate din data de 20.09.2014.

Pe numele celor trei au fost întocmite dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *