Autoutilitară furată din Spania, descoperită în județul Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Negru Vodă au descoperit o autoutilitară căutată de către autoritățile din Spania care era condusă de un cetăţean român.

În data de 07.01.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, județul Constanța, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean român, în vârstă de 38 ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, model Sprinter, înmatriculată în Spania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

La cercetări, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoutilitara, evaluată la aproximativ 50.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *