Avalanșă de târguri la Constanța

  •  
  •  
  •  
  •  

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează în această săptămână 4 târguri pentru constănțeni.

“Este vorba de salonul de dotări hoteliere și alimentație publică care este la cea de-a 11-a ediție, târgul de mobilă care se află la cea de-a doua ediție și bineînțeles avem și finanțatorii alături de noi, pentru că cei care vor să achiziționeze să aibă și finanțatorul alături, măcar pentru a cere o cotație dacă nu și mai mult și în felul acesta avem și salonul de finanțări și asigurări”, a declarat Mihai Daraban, președintele CCINA.

În cadrul salonului de dotări hoteliere și alimentație publică, hotelierii vor putea găsi de la mobilier, instalații și echipamente frigorifice, de ventilație, climatizare, automate de cafea,  sisteme de supraveghere și echipamente pentru angajați. De altfel aceștia vor putea găsi mobilă și la târgul de profil, deschis atât pentru agenţii economici, cât și pentru persoanele fizice. Târgurile se vor desfășura concomitent la Pavilionul Expozițional în perioada 3-6 aprilie. În perioada 5-7 aprile la Centrul de Afaceri EuroLitoral va avea loc târgul de nunți unde vor participa 60 de firme care vor oferi mirilor rochii de mireasă, costume, inele, servicii audio video și chiar pregătiri pentru dansul mirilor.  În perioada 17-19 mai constănțenii vor avea ocazia să consulte oferte de vacanțe.

“Târgul de vacanțe este un târg pentru constănțeni iar noi am încercat să încurajăm agenții economici să vină la acest târg cu oferte pentru constănțeni pentru a promova și celelalte destinații din țara noastră”, a declarat Denisa Răucescu, secretar general Asociația Litoral-Delta Dunării.

 Vineri, Ministrul Turismului, Maria Grapini a confirmat prezența la o întâlnire cu agenții economici la Pavilionul Expozițional din Constanţa. Tot atunci se va discuta despre o accelerare a lucrărilor la Podul de la Agigea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *