duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Avansari la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta de 1 Decembrie

Avansari la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Constanta de 1 Decembrie

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost înaintaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru rezultate deosebite avute în activitatea desfăşurată un număr de doi ofiţeri şi trei subofiţeri.

Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, maior Barbu Gheorghe-Cătălin a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel şi căpitan Solomon Anca înaintată la gradul de maior.

Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, plutonier Dilă Vasile a fost înaintat la gradul de plutonier major, plutonier major Dascalu Eugen-Daniel înaintat la gradul de plutonier adjutant şi plutonier adjutant Pasăre Cornel înaintat la gradul de plutonier adjutant şef.

Deasemenea, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, domnului locotenent-colonel Oancea Corneliu i s-a conferit distincţia de serviciu pentru “îndeplinirea în condiţii deosebite a misiunilor încredinţate” .

Totodată, prin ordin al Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Constanţa au fost recompensaţi cu diplome de merit şi citare prin ordin de zi pe unitate ofiţerii şi subofiţerii care s-au remarcat prin îndeplinirea exemplară a misiunilor de serviciu încredinţate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *