duminică, 9 august 2020
Acasă > Social > Aventura off-road 4×4 pe litoral

Aventura off-road 4×4 pe litoral

Sâmbătă, 14 mai 2016, începând cu ora 8.30 dimineata se dă startul pentru o aventură off-road de pomină. JCI Constanţa și PlayXP.net au pregătit cea de-a 10-a ediție, una aniversară, a binecunoscutului eveniment de business networking în aer liber – JCI PLAY 4×4 – off-road business networking session by JCI Constanta!

JCI Play 4×4 este cadrul perfect in care oameni de afaceri – proprietari de afaceri și manageri în diverse companii și organizații – ies la joacă pe un traseu de off-road. Evenimentul se desfășoară pe un traseu de off-road pentru că este un cadru relaxant, în aer liber, profitând de peisajele pitorești ale Dobrogei, pe care puțini le cunoaștem, spun organizatorii.

Scopul proiectului este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea intalnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugata pentru timpul liber, îmbogațită prin mediu și parteneri.

Ediția a 10-a se va desfășura pe parcursul unei zile, iar traseul ales va urmări zona de Sud a Dobrogei – o zona spectaculoasă ca peisaj, care cuprinde lacul Techirghiol, Marea Neagră (falezele superioare din Tuzla/Costinești, Lacul Limanu, Pădurea Hagieni, peștera Hagieni), iar finishul va fi la Cetatea Albești.

Startul se dă de la Centrul Comercial Maritimo, unde se vor forma echipele. Participanții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre trecutul meleagurilor noastre, vor admira peisaje memorabile, altfel spus vor descoperi comorile Dobrogei.

Sursa: radioconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *