marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Social > Avertisment CFR Călători: Trenurile pot avea întârzieri din cauza vremii nefavorabile

Avertisment CFR Călători: Trenurile pot avea întârzieri din cauza vremii nefavorabile

CFR informează că trenurile de călători circulă cu restricții de viteză și pot înregistra întârzieri. Anunțul a fost făcut în contextul informărilor meteo de vreme nefavorabilă. Luni dimineață, autoritățile nu au anulat nicio cursă feroviară, potrivit Mediafax.

În urma informărilor de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute emise de ANM pentru următoarele ore, garniturile vor circula în condiții de iarnă, fiind posibile modificări sau perturbări în circulația trenurilor.

CFR călători mai anunță că la nivelul companiei a fost instituit Comandamentul de Iarnă. Astfel, au fost luate măsuri pentru a preveni eventualele perturbări în circulația trenurilor.

CFR călători a mai asigurat locomotive Disel de rezervă, iar materialul rulant a fost pregătit pentru circulație în condiții meteo specifice perioadei. Totodată, a fost mărit numărul echipelor de intervenție și cel al personalului necesar pentru deszăpezire. Trenurile sunt verificate suplimentar înainte de plecarea la drum.

Compania mai sfătuiește călătorii să se informeze despre condițiile de afară și să telefoneze gării CFR din localitatea de plecare pentru informațiile necesare despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. De altfel, pasagerii care vor sa renunțe la călătorie, vor primi, la cerere, banii înapoi pentru drumul neefectuat.

Sursa: mondonews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *