Avion EgyptAir prăbuşit: Rămăşiţele găsite indică o explozie la bord

  •  
  •  
  •  
  •  
Rămășițele umane descoperite la locul prăbușirii avionului EgyptAir în Marea Mediterană sugerează o explozie la bord, care ar fi cauza căderii aeronavei, a declarat un oficial egiptean specialist în medicină legală.

Un oficial egiptean afirmă că la bordul avionului prăbuşit în Mediterana, joia trecuta, ar fi avut loc o explozie. Expertul egiptean, din echipa de legişti, care analizează rămăşiţele umane scoase din apa mării, a declarat sub protecţia anonimatului căm din ceea ce a văzut la morga din Cairo, concluzia ar fi că la bordul aeronavei a avut loc o explozie.

Oficialul a spus că toate cele 80 de resturi umane aduse la Cairo sunt de mici dimensiuni. “Nu există nici măcar o parte de corp întreagă — cum ar fi un braț sau un cap”, a adăugat el, precizând că “explicația logică pentru acest lucru este că s-a produs o explozie”.

Până acum, au fost predate 80 de fragmente umane, dar toate sunt foarte mici – iar singura explicaţie logică este că în avion s-a produs o deflagraţie.

Cursa EgyptAir Paris-Cairo s-a prăbuşit în apele Mediteranei, cu 66 de oameni la bord. Oficial, în acest moment, toate ipotezele sunt luate în calcul – atentat cu bombă, eroare de pilotaj sau defecţiune tehnică.

 

Sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *