Bărbat arestat la Constanța, pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au desfășurat activități specifice într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în perioada martie – iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 300 și 650 de lei.

La data de 3 iulie 2024, în urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 75 de grame de droguri de mare risc (substanțe cristaline 4-CMC și 3-CMC), 17 grame de amfetamină și cofeină, 8 grame de canabis, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului cercetat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Ieri,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Sursa: MAI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *