Bărbat, arestat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc

La data de 5 iunie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinerea de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Din probatoriul administrat în cauză a reieşit că, în perioada 2022 – februarie 2024, acesta ar fi deţinut, oferit cu titlu gratuit şi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) şi mare risc (comprimate ecstasy) către consumatori, inclusiv minori, din judeţul Prahova.

De asemenea, în acelaşi interval de timp, persoana în cauză ar fi deţinut în vederea consumului propriu, fără drept, diverse cantităţi de droguri de risc şi de mare risc (canabis, cocaină, MDMA, ketamină, ciuperci halucinogene).

La data de 5 iunie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar astăzi, 6 iunie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Sursa: Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *