sâmbătă, aprilie 20, 2019
Acasă > Eveniment > Bărbat din Techirghiol, reținut pentru că își șantaja fosta iubită cu filmulețe compromițătoare

Bărbat din Techirghiol, reținut pentru că își șantaja fosta iubită cu filmulețe compromițătoare

Un bărbat de 33 de ani din Techirghiol a fost reținut după ce, potrivit Poliției, și-a șantajat fosta iubită.

Individul ar fi cerut de la femeia de 29 de ani, suma de 3 000 de euro, amenințând-o că dacă nu-i va da banii, va publica pe internet filmulețe compromițătoare, cu caracter intim.

Tânăra a sesizat însă polițiștii, iar aceștia au relizat un flagrant și l-au reținut pe techirghiolean.

Acesta va fi prezentat, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de șantaj și violare a vieții private, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța l-au identificat pe A.F.-A., în vârstă de 33 de ani, din orașul Techirghiol, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 26.09.2017, o femeie în vârstă de 29 de ani, din orașul Techirghiol, a sesizat faptul că, fostul concubin a amenințat-o cu publicarea pe internet a unei înregistrări video compromițătoare.

Polițiștii constănțeni, sub coordonatrea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din municipiul Constanța, reținându-l pe bărbatul în cauză, care a fost introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 29.09.2017, urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, precizează IPJ.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.