Acasă > Eveniment > Bărbat prins băut la volan, pe strada Ogorului din Năvodari

Bărbat prins băut la volan, pe strada Ogorului din Năvodari

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, în județul Constanța.

Unul dintre aceștia este din Năvodari.

IPJ Constanța menționează că, în noaptea de duminică spre luni,  în jurul orei 01.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au identificat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Ogorului din Năvodari, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

De asemenea, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală Constanţa au identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dunării din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Tot pe 27 ianuarie a.c., ora 23.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Hasancea din localitatea Valu lui Traian, din judeţul Constanţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare penale.

Sursa: IPJ Constanța

 

One thought on “Bărbat prins băut la volan, pe strada Ogorului din Năvodari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *