Bărbat prins cu îmbrăcăminte contrafăcută, la Vama Veche

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit, printre bagajele unui cetăţean român, 73 de articole vestimentare inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 27.08.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit, printre bagajele personale ale unui cetăţean român, în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, 73 de articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziţionate din Turcia pentru uz personal şi nu deţine documente legale pentru acestea.

Produsele, în valoare de aproximativ 5.640 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *