Băsescu s-a plâns Parchetului constănțean

  •  
  •  
  •  
  •  

Traian Băsescu a depus plângere împotriva lui Adrian Zglobiu, pentru ultraj. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorul Zafer Sadâc, plângerea a fost trimisă pe email în cursul zilei de duminică, 25 mai.

Adrian Zglobiu l-a scuipat, sâmbătă, 24 mai, pe Traian Băsescu în momentul în care acesta a coborât de pe Nava Şcoală Mircea, la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc sâmbătă în dana de pasageri a Portului Constanţa. Bărbatul a fost pus în libertate duminică seară, după expirarea ordonanţei de reţinere valabilă 24 de ore, urmând să fie cercetat pentru ultraj, loviri şi alte violenţe în stare de libertate.

Potrivit avocatului din oficiu care l-a reprezentat pe Zglobiu, acesta a susţinut în faţa anchetatorilor că gestul său, de a-l scuipa pe preşedinte, nu a fost premeditat, ci a fost unul spontan. La ieşirea de la Parchet, Adrian Zglobiu le-a spus jurnaliştilor că a fost deranjat de cântecele patriotice de la ceremonie, cântate pentru Băsescu: “După ce a vândut flota vrea cântece patriotice? ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *