duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Politica > Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit, în ’97 – 2001

Băsescu: Victor Ponta a fost ofiţer acoperit, în ’97 – 2001

Dezvăluire incendiară, făcută de şeful statului, Traian Băsescu, în cadrul unei emisiuni televizate: ofiţerul acoperit care candidează la Preşedinţia României este actualul premier, Victor Ponta!

Declaraţia făcută luni seară, după ce tema fusese deja aruncată în spaţiul public în urmă cu câteva săptămâni, tot de Traian Băsescu, scrie replicaonline. De data aceasta, şeful statului a oferit şi un nume, după ce a arătat că Victor Ponta şi-a început cariera ca simplu procuror, care preţ de câţiva ani nu a avut realizări spectaculoase, dar care brusc a fost avansat.

„Victor Ponta trebuie să recunoască că a fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997-2001. Putem vedea nişte acte. Este o hotărâre din 2007 a Guvernului Năstase. Eu nu intru în detalii şi dacă aş şti că a avut misiuni, nu aş avea dreptul să vorbesc despre misiuni. Nu ştiu de ce a ascuns asta. E treaba lui ce face (dacă se retrage din cursă – n.r.). Nu am discutat niciodată cu Ponta pe această temă. Nu merita să o am. Ce ar fi putut să-mi spună? Teodor Meleşcanu e complice la asta. Total. La un moment dat a fost un senator PSD care a făcut o interpelare. Mi s-a părut cam exotic. De ce nu am crezut? Pentru că dădea perioada, iar în acea perioadă Victor Ponta era procuror. Iar conform Constituţiei României, activitatea de procuror este incompatibilă cu orice altă activitate”, a declarat șeful statului la Realitatea TV.

Sursa: replicaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *