Acasă > Monden > Bebeluşul regal va fi prinţ sau prinţesă de Cambridge

Bebeluşul regal va fi prinţ sau prinţesă de Cambridge

Palatul Buckingham a dezvăluit titlul oficial al primului copil al prinţului William şi al soţie sale, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge urmează să nască pe 13 iulie, iar bebeluşul va fi Alteţa Sa Regală prinţul sau prinţesa de Cambridge, scrie closermag.fr.

Nu se cunoaşte încă sexul bebeluşului, care se va naşte la St Mary’s Hospital Paddington din Londra, unde s-a născut şi prinţul William, în iunie 1982. Anunţul i-a bucurat pe locuitorii oraşului Cambridge, iar primarul a fost primul care a comentat vestea: ‘Este o mare onoare şi sunt sigur că oamenii din Cambridge apreciază mult acest lucru’, a declarat el, citat de The Daily Mail. ‘Este bine să întreţinem o relaţie apropiată cu familia regală şi cred că tot ce ajută oraşul Cambridge să iasă în evidenţă este o şansă bună, pentru că depindem de turism’, a adăugat el.

Prinţul William a fost numit duce de Cambridge de bunica lui, regina Elisabeta a II-a, în 2011, în ziua căsătoriei, iar Kate Middleton a devenit ducesă de Cambridge.

Ca să o anunţe pe regină de naşterea copilului, prinţul William s-a gândit la un mesaj codificat. Premierul britanic David Cameron se va număra şi el printre primii care vor fi înştiinţaţi de naşterea bebeluşului. Apoi va fi instalat un anunţ în faţa palatului Buckingham, pe un şevalet, aşa cum s-a întâmplat şi la naşterea lui William.

Bebeluşul cuplului princiar nu va fi singurul nou venit în familie: Zara Phillips, verişoara prinţului William, a anunţat alături de soţul ei, Mike Tindall, că este însărcinată.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *