vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Social > Becali șochează din nou

Becali șochează din nou

Aflat în spatele gratiilor Penitenciarului din Valu lui Traian, patronul Stelei a cerut să nu mai primească vizite din partea familiei. Latifundiarul nu și-a motivat decizia în niciun fel, dar cert este că de joi, acesta nu-l mai acceptă la vorbitor decât pe avocatul său. Apărătorul legal Bogdan Vlad a refuzat să discute despre starea de spirit din ultima perioadă a lui Gigi Becali.

“Nu vine nimeni în vizită din partea familiei dânsului, nici mama, nici vreuna dintre fiicele domnului Becali. Nu mai vine nici soția […] soția a venit o singură dată, a ținut dânsa să se convingă că domnul Becali este sănătos […] a fost prima și ultima data când cineva din familie vine să efectueze vizită la domnul Becali la penitenciar.”, a declarat Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a fost transferat, în urma cu două saptămâni la penitenciarul din Constanța, în urma solicitării exprese a acestuia. La Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Poarta Albă el are drept de muncă în afara închisorii, dar până acum nu a făcut nicio cerere în acest sens. Becali este încarcerat alături de alte 19 persoane. Printre acestea se află condamnați pentru fapte de corupție sau fapte fără violență, cum ar fi avocați, primari sau politiști.

R Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *