duminică, 9 august 2020
Acasă > Comunicate > Bilanțul pe anul 2012

Bilanțul pe anul 2012

În data de 17.01.2013,la Penitenciarul PoartaAlbă va avea loc şedinţa de Bilanţ a activităţilor desfăşurate în anul 2012. La eveniment vor participa cadre din conducerea unităţii penitenciare, Directorul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar din Administraţia Naţională a Penitenciarelor – comisar șef de penitenciare Marian POPESCU,  şi invitaţi din partea instituţiilor publice locale – colaboratori tradiţionali ai Penitenciarului Poarta Albă.

            În cadrul şedinţei de Bilanţ vor fi prezentate realizările colectivului de cadre din Penitenciarul Poarta Albă în anul 2012, precum şi obiectivele propuse a fi realizate în anul 2013, în condiţiile adoptării unor măsuri impuse de restricții financiare importante, în toate domeniile de activitate.

            Evenimentul face parte din ansamblul de activităţi de acest gen organizate la nivelul fiecărei unităţi penitenciare din subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, reprezentând un moment de analiză şi un bun prilej de evaluare a perspectivelor de dezvoltare pentru perioada următoare, cu un accent deosebit pe factorul economic dar şi din punctul de vedere al resurselor umane.

            Reprezentanţii mass-media sunt invitaţi să participe la şedinţa de Bilanţ, începând cu ora 09.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *