marți, ianuarie 21, 2020
Acasă > Social > Biserică de un milion de euro

Biserică de un milion de euro

Trăim într-o ţară săracă, însă cu biserici de milioane de euro. Un exemplu relevant îl găsim în localitatea braşoveană Ghimbav. Acolo a fost inaugurat un nou lăcaş de cult, a cărui construcţie a costat numai puţin de un milion de euro. 90 la sută din bani au venit de la primărie, restul din donaţii. Interesant este că în oraş nu există creşă, grădiniţă, policlinică şi nici cămin de bătrâni.

Construcţia lăcaşului de cult cu hramul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel a durat trei ani. La sfinţire a participat şi Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza.

“Ea este mireasa lui Hristos, împodobită în mod deplin. Vă daţi seama bucuria aceasta, am împărţit-o cu mulţi preoţi care au fost prezenţi aici”, a declarat Mitropolitul Laurenţiu Streza.

Miile de oameni care au venit la ceremonie spun că investiţia a meritat, în timp ce administrația locală spune că investiția în biserică nu s-a terminat. Ghimbavul are 5.500 de locuitori, însă aici nu există nici măcar o singură creşă, policlinică sau un azil de bătrâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *