Bookfest şi-a deschis porţile

  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai important târg românesc de carte şi-a deschis porţile în Capitală. La Bookfest participă sute de edituri din ţară şi din străinătate. În total, aproape un milion de volume sunt expuse şi pot fi achiziţionate de pasionaţii de lectură. Iubitorii de carte se pot delecta în cadrul unei noi ediţii a celui mai cunoscut târg de profil. Bookfest a fost inaugurat în prezenţa preşedintelui Asociaţiei Editorilor din România, Grigore Arsene, alături de ambasadorul Elveţiei în România şi preşedintele Uniunii Editorilor.

“Efortul imens al editurilor este de a aduce la acest târg câteva mii de titluri noi. (…) Reducerile vor începe de la 15-20 la sută, până la 50 la sută în cazuri excepţionale, la solduri vor fi chiar mai mari”, a declarat Grigore Arsene, preşedintele Asociaţiei Editorilor din România.

Pentru a spori interesul românilor pentru festivalul de carte, organizatorii au decis să ofere şi foarte multe premii. Printre acestea se numără o bicicletă, dar şi o maşină.

“Ne-am gândit să impulsionăm oamenii spre a veni la acest târg, la Bookfest, pentru a cumpăra cărţi, pentru a se culturaliza şi noi credem că e, oarecum, bicicleta mână în mână cu cititul”, a declarat Adrian Olaru, expozant biciclete.

În cadrul Bookfest 2013, vor avea loc peste 300 de evenimente interactive culturale. Târgul de carte este deschis până la data de 2 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *