miercuri, 12 august 2020
Acasă > Sport > Box: Jo Jo Dan luptă pentru centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria welter

Box: Jo Jo Dan luptă pentru centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria welter

Boxerul român Jo Jo Dan (32 ani), alias Ionuț Dan Ion, va lupta cu canadianul Kevin Bizier (29 ani), pentru centurile NABA și IBF Inter-Continental la categoria welter, sâmbătă, într-o gală care va avea loc la Quebec.

”În mod cert experiența mea mă va ajuta, dar nu trebuie să contez doar pe asta pentru a câștiga. Bizier este un boxer bun și îl respect foarte mult”, a declarat Jo Jo Dan, care are 31 de victorii (17 prin KO) la profesioniști și doar două înfrângeri. ”Sunt multe lucruri la care trebuie să fiu atent în timpul acestui meci, dar sunt în formă și am încredere, știu să mă bat ca un campion”, a mai spus pugilistul român.

Câștigătorul își va asigura un loc în meciul eliminatoriu pentru desemnarea challengerului la titlul IBF al categoriei welter.

”Este un meci mare”, a afirmat Bizier, care are 21 de meciuri, toate câștigate (14 prin KO). ”Faptul că va avea spectatorii de partea sa este un avantaj sigur. Acest lucru poate influența decizia arbitrilor”, a mai spus Bizier, care e nerăbdător să demonstreze că a progresat în ultimele luni și că are un joc de picioare bun.

”Dacă îl voi învinge pe Dan voi demonstra că fac parte din elita mondială. Nu mă tem să urc în ring cu el, știu că îmi va folosi într-o zi, în alt meci”, a adăugat Bizier.

În singurul său meci din acest an, Ionuț Ion l-a învins în aprilie pe cubanezul Damian Frias la puncte, în timp ce Bizier a disputat două meciuri, în februarie și septembrie.

Main event-ul galei este meciul dintre Adonis Stevenson și Tony Bellew, pentru titlul de campion mondial WBC la categoria semigrea, un alt meci important fiind cel dintre Serghei Kovalev și Ismayl Sillakh, pentru titlul WBO la semigrea.

sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *