luni, februarie 24, 2020
Acasă > Diverse > BRITANICII AU TALENT: Realizatorul TV Simon Cowell, împroşcat cu ouă în finala concursului

BRITANICII AU TALENT: Realizatorul TV Simon Cowell, împroşcat cu ouă în finala concursului

Realizatorul TV Simon Cowell, jurat al emisiunii “Britanicii au talent/ Britain’s Got Talent”, a fost împroşcat cu ouă în finala concursului, care a avut loc sâmbătă seară, de o violistă care participase la o ediţie anterioară a show-ului.

Violista Natalie Holt a participat la ediţia din 2012 a emisiunii, alături de formaţia ei, Raven Quartet, însă nu a trecut de preselecţii.

Sâmbătă seară, violista, care se afla pe scenă pentru a-i acompania pe fraţii Richard şi Adam, a aruncat cu ouă în Simon Cowell. Muziciana – nominalizată la premiile BAFTA şi care a cântat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, anul trecut – şi-a cerut apoi scuze pentru gestul său “prostesc” faţă de cei doi cântăreţi de operă galezi pe care îi acompania, informează dailymail.co.uk.

Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care Natalie a decis să arunce cu ouă în juraţii “Britain’s Got Talent”, iar colegii săi de formaţie spun că nu au fost implicaţi în acest incident.

Un echipaj de poliţie a fost chemat la faţa locului, dar producătorii au luat decizia de a nu o acţiona în justiţie pe muziciana în vârstă de 30 de ani.

La rândul său, Cowell, care nu s-a lăsat tulburat de incident, a spus că a crezut iniţial că femeia arunca cu sendvişuri şi că totul făcea parte din numărul artistic. Concursul “Britain’s Got Talent” a fost câştigat, sâmbătă seară, de trupa de dans Attraction.

Simon Cowell este un mogul din industria entertainment care a devenit unul dintre cei mai acerbi “judecători” ai concursurilor de talente, participând la show-uri precum “Pop Idol”, “The X Factor”, “Britain’s Got Talent” şi “American Idol”. El este proprietarul casei de discuri şi de televiziune Syco.

Pentru a vizualiza imaginile, puteți accesa link-ul următor: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BknUinfUZLQ

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *