Bucurie în cartierul Henri Coandă

  •  
  •  
  •  
  •  

Eliberarea lui Radu Mazăre din arest a declanșat o adevarată fiesta în cartierul de nevoiași Henri Coandă din Constanța. Aseară, aproape de miezul nopții zeci de locatari ai campusului social au ieșit în stradă și s-au bucurat la aflarea veștii. Spun că s-a facut dreptate și că primarul este nevinovat.

Locuitorii din Henri Coandă sunt convinși că cei care l-au ridicat pe primar sunt invidioși pe activitatea lui și nu în ultimul rând, pe lucrurile bune pe care el le-a făcut. În campusul social locuiesc aproape 3000 de persoane pentru care locuințele primite au fost probabil o ultimă șansă pentru o viață decentă.

Pentru campusul social primarul Radu Mazăre a cheltuit 8 milioane de euro din bugetul local.  Tocmai construcția campusului a reprezentat obiectul ultimului dosar penal cu care s-a ales edilul și pentru care procurorii DNA l-au ridicat marți după amiază de la o terasă din București. El este acuzat de luare de mită, însă magistrații au decis  că nu sunt suficiente probe la dosar și au respins solicitarea mandatului de arestare pentru 29 de zile venită din partea procurorilor. Astfel că aseară, cu doar o oră înainte de a-i expira ordonanța de reținere pentru 24 de ore, Radu Mazăre a fost eliberat. Procurorii au anunțat că vor face recurs.

R Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *