duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Sport > Bucurie și resemnare după meciul Săgeata Năvodari – Delta Tulcea

Bucurie și resemnare după meciul Săgeata Năvodari – Delta Tulcea

Conferințele de presă de după jocuri reflectă stările de spirit ale celor două combatante. Bucuria învingătorilor și tristețea învinșilor. De la această regulă nu s-a abătut nici întâlnirea cu presa de la finalul meciului Săgeata Năvodari – Delta Tulcea. Mihai Guliu, antrenorul gazdelor era fericit după victoria dramatică obținută de elevii săi aflaţi în inferioritate numerică.

„Victoria e foarte mare, băieții au fost extraordinari, au avut o atitudine extraordinară, mai ales când au rămas în zece oameni. Îi felicit pe ei, dar ne-a purtat noroc și domnul primar care a fost alături de noi. S-a văzut că de când a venit dânsul s-au schimat multe lucruri la echipă. În altă ordine de idei, din patru meciuri care urmează, primul dintre ele va fi foarte greu pentru că mai mulți jucători au luat cartonașe galbene și nu vor juca. Probabil o să luăm de la copii câțiva jucători și vom juca la Botoșani cu ce avem”, a declarat antrenorul echipei Săgeata Năvodari, Mihai Guliu.

De cealaltă parte, Erik Lincar, antrenorul oaspeților, nu își putea ascunde amărăciunea pentru un eșec care, în mare măsură, scoate formația sa din calculele promovării.

„Echipa gazdă a început mai bine primele 20-25 de minute, după care am reușit să echilibrăm  jocul și ne-am creat și noi ocazii de gol. Repriza a doua a fost la fel de echilibrată, a avut și un om eliminat, dar sincer regret că am luat gol dintr-o fază care nu anunța nimic, un out aruncat la întâmplare. Trebuia să fim mult mai atenți, și eu spun că puteam să câștigăm această partidă. Îmi apreciez jucătorii, sunt jucători de valoare, dar poate astăzi nu am reușit cu un om în plus să avem o evoluție și să ne creăm mai multe ocazii”, a declarat antrenorul echipei Delta Tulcea, Erik Lincar.

Dincolo de rezultat și de disputa din teren, cei doi tineri tehnicieni s-au menținut în spiritul fairplay-ului fără să se atace sau să invoce greșelile de arbitraj, care nu au fost puține.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *