BULETIN INFOMATIV JANDARMERIA CONSTANȚA

  •  
  •  
  •  
  •  

“O echipă” de instalatori

Joi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de patrulare pe malul drept al Canalului Dunăre – Marea Neagră, la aproximativ cinci kilometri de Podul Rutier Medgidia,  în sensul de mers spre loc. Cernavodă, a surprins şapte persoane în timp de decopertau şi tăiau cu un aparat tip autogen, o conductă metalică aparţinând Fermei 13 Fruvimed Medgidia.

Până în momentul în care au fost surprinşi de jandarmi, bărbaţii au săpat şi au decopertat conducta pe o distanţă de aproximativ 30 de  metri. De asemenea, cu ajutorul unui aparat tip autogen, aceştia au tăiat din conductă, patru cupoane în lungime de aproximativ 3 metri şi diametrul de 15 centimetri.

Echipajul de jandarmerie a mai descoperit la faţa locului şi o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, un tub de oxigen, două furtune în lungime de 20 metri, un cuţit de tăiat tip autogen, o butelie, două ciocane şi mai multe unelte pentru săpat. Din primele verificări, a reieşit că bărbaţii doreau să comercializeze bucăţile de conductă la un centru de colectare a fierului vechi.

Jandarmii le-au întocmit celor şapte persoane, respectiv: Ion  D., de 33 ani,  Cristian S., de 20 ani, Gheorghe P., de 26 ani, Ioan P. de 47 ani,  Valentin I., de 41 ani, Dumitru S., de 28 ani, şi Georgian Z., de 22 ani, din Medgidia şi din judeţul Iaşi, actele de constatare sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tentativă de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *