Acasă > Comunicate > BULETIN INFORMATIV JANDARMERIA ROMÂNĂ

BULETIN INFORMATIV JANDARMERIA ROMÂNĂ

Două tone de fier furate din vagoane.

Luni, 15 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, un echipaj din cadrul Grupării Mobile “Tomis” Constanţa, aflaţi în patrulare în zona de interes operativ pe raza Secţiei 5 Poliţie din municipiului Constanţa, au depistat mai multe persoane ce sustrăgeau fier vechi din garniturile de tren, din zona Port Constanţa.

E. DĂNUŢ, de 18 de ani şi S. CONSTANŢA, de 28 de ani, ambele persoane din mun. Constanţa, au fost depistaţi în timp ce împreună cu alte persoane s-au urcat pe vagoanele de tren încărcate cu fier vechi, de unde au aruncat pe terasament peste două tone de fier. La somaţia verbală a jandarmilor toate persoanele au fugit. Jandarmii au pornit în  urmărirea lor şi au reuşit să prindă, după aproximativ 100 de metri,  două persoane.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare privind săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 208-209 Cod Penal, dosarul întocmit şi persoanele în cauză au fost predate lucrătorilor din cadrul Secţiei de Poliţie Port Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *