Bute a promis ca va pastra centura

  •  
  •  
  •  
  •  

Cel mai important eveniment sportiv al anului in Romania are loc sambata, la Romexpo. Galateanul Lucian Bute isi pune in joc, pentru a opta oara, centura de campion mondai IBF la categoria supermijlocie.

Ieri a avut loc conferinta oficiala premergatoare meciului dintre Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy. Galateanul s-a aratat extrem de optimist inaintea meciului, dar totodata precaut in ceea ce il priveste pe Mendy. „Am incredere foarte mare in mine si incerc sa raman concentrat pe strategia pe care am conceput-o cu echipa mea. Promit ca voi sarbatori victoria alaturi de suporteri in Piata Universitatii. In ceea ce il priveste pe Mendy, el nu a venit sa se plimbe prin parc, ci a venit sa imi ia centura. Nu a pierdut nici un meci, dar eu sunt pregatit fizic, psihic si totul va fi bine sambata. Am urmarit foarte multe meciuri ale adversarului meu si pot spune ca este un pugilist foarte defensiv, care loveste bine pe contraatac”, a declarat Bute.

Lucian Bute este deja unul din cei mai longevivi campioni mondiali. In fata lui Jean Paul Mendy isi va apara pentru a opta oara centura de campion mondial. Mister KO a devenit campion al lumii pe 19 octombrie 2007. Cel mai vechi boxer campion mondial este indonezianul Chris John (31 de ani). El a cucerit titlul WBA la categoria pana pe 26 septembrie 2003, de atunci el aparandu-si trofeul cu succes de 14 ori.

Sursa: Observator de Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *