luni, 10 august 2020
Acasă > Stiri importante > …Ca întreg Aliotmanul să se împiedice de-un ciot!?De ce e Băsescu înversunat pe musulmani după ce el i-a promis lui Erdogan că se va construi o moschee în București?

…Ca întreg Aliotmanul să se împiedice de-un ciot!?De ce e Băsescu înversunat pe musulmani după ce el i-a promis lui Erdogan că se va construi o moschee în București?

Stau și urmăresc de câteva zile pornirea lui Băsescu împotriva construirii moscheei la București? Omul este înverșunat , total împotrivă pentru că vezi Doamne ar atrage teroriști geamia. Zău? De parcă dacă i se pune pata vreunui fanatic să pună o bombă în centrul Capitalei nu ar face-o cu sau fără existența moscheei. Se presupune că fostul lider de stat ar trebui să fie mai open-mind( minte deschisă) având în vedere experiența din spate de conducător al țării și nu numai. Parcă mai ieri dădea mâna cu Erdogan ba mai mult chiar el îi promitea că se va construi o moschee în București. Nene comandant , refuz să mă adresez cu apelativul de fost președinte pentru că mi-e rușine când mă gândesc că ai condus țara având  porniri așa meschine ce te-a determinat să te răzgândești? Nu crezi că în România locuiesc un număr considerabil de musulmani?(turci și tătari) care au o relație armonioasă cu restul . Oare de ce nu ar merita comunitatea turco-tătară din România o moschee? De ce vrei tu să marginalizezi oameni care nu (ți-au) au greșit cu nimic, dimpotrivă iubesc țara românească dar în același timp au reușit să își repecte tradițiile și obiceiurile. Ai habar câte biserici există în Istanbul? Ai idee cât ai jignit un popr întreg cu niște afirmații neîntemeiate? Câți români nu au ucis în stăinătate, câți nu au comis crime îngrozitoare sau au tâlhărit? Ți-ar plăcea să fie arătată întreaga Românie cu degetul din această cauză? Faci afirmații grave fără nicio dovadă. nNu au fost cazuri până acum ca România să fie amenințată nici cu bombe nici cu alte atacuri din partea islamiștilor. Așa că de ce s-ar împedica întreg Aliotmanul de-un ciot?…

One thought on “…Ca întreg Aliotmanul să se împiedice de-un ciot!?De ce e Băsescu înversunat pe musulmani după ce el i-a promis lui Erdogan că se va construi o moschee în București?

  1. Ba nenea nu stiu cum te chiama, ca mi-i rusine sa te numesc connational. In clipa cand dai voie la o religie cu porniri extremiste sa infloreasca in propria curte, vei sfarsi cu gatul sfartecat. Majoritatea musulmanilor nu sunt agresivi, insa procentajul celor agresivi si fanatici si extremisti este mai mare decat la toate religiile majore ale globlui luate impreuna! Deci, vrei sa-ti creasca numarul celor cu gand de 70 de fecioare de dincolo? Iar pentru asta sa ucida 70 de ghiauri de aici? Atunci pupa-i in fund pe urmasii lui Mahomed, pe care il au ca exemplu (care a UCIS, VIOLAT si FURAT/TALHARIT si a mai fost si PEDOFIL pe desupra, culcandu-se cu Aisha de 11 ani) si sustine-i sa-si faca moscheie, sa ingrosi randul fanaticilor si in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *