miercuri, ianuarie 22, 2020
Acasă > Educatie > Calendarul admiterii la “Ovidius”, stabilit şi aprobat

Calendarul admiterii la “Ovidius”, stabilit şi aprobat

În ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Universităţii „Ovidius“ Constanţa, a fost aprobat calendarul admiterii din acest an. Astfel, a rămas stabilit ca în perioada 16-23 iulie să aibă loc înscrierile la facultăţile care au probă de concurs. Înscrierile la facultăţile care au concurs pe bază de dosar se va face în intervalul 16-27 iulie. Susţinerea probelor se va face în perioada 24-27 iulie, iar afişarea rezultatelor în zilele de 28 şi 29 iulie.
În acelaşi consiliu s-a aprobat, cu unanimitate, înfiinţarea unui Centru de Excelenţă pentru Studenţi şi decizia ca fiecare facultate să numească unu-doi absolvenţi, cu performanţe deosebite, care să devină membri-fondatori ai Asociaţiei ALUMNI.
În altă ordine de idei, Consiliul de Administraţie al Universităţii, în frunte cu preşedintele acestuia, rectorul instituţiei, prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure, a aprobat alocarea unor fonduri pentru anul 2012. Astfel, din venituri proprii, dar şi în baza planului de investiţii cu finanţare de la bugetul de stat, se vor face următoarele: consolidarea şi mansardarea clădirii rectoratului, construirea unei cantine de 100 de locuri în Campus, reamenajarea şi igienizarea grupurilor sanitare din toate clădirile instituţiei, finalizarea lucrărilor la Căminul studenţesc Faleză Nord 2 şi construirea unor amfiteatre pentru Facultatea de Construcţii.

Sursa: www.observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *