Update: Campanie anti-caniculă, derulată de SC RAJA SA

  •  
  •  
  •  
  •  

SC RAJA SA reia campanie de luptă împotriva caniculei. Începând de az, în intervalul 08.00 – 19.00 prin mai multe puncte de distribuţie apă potabilă, societatea va veni în sprijinul celor afectaţi de temperaturile ridicate.
În municipiul Constanţa, corturile vor fi amplasate în următoarele zone: b-dul Alexandru Lăpuşneanu – staţia de autobuz din faţa City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă; strada Traian – în zona staţiei de autobuz din faţa Curţii de Apel Constanţa; b-dul Tomis în zona Administraţiei Publice a Finanţelor Constanţa; b-dul Mamaia – staţia de autobuz de la Delfinariu şi zona Gării CFR Constanţa în staţia de autobuz.
Corturi anti-caniculă vor fi montate şi la Năvodari, Medgidia, Cernavodă, Eforie Nord, Eforie Sud şi Mangalia. În toate aceste locaţii, constănţenii, dar şi turiştii, vor putea să bea un pahar de apă rece şi vor putea să se adăpostească pentru câteva momente de căldură de afară, la umbra corturilor instalate.

Update

Având în vedere numărul mare de turiști din stațiunea Mamaia din această perioadă, s-a luat decizia amplasării unui cort anti-caniculă și în zona Piațetei de la Cazinou. Astfel, turiștii, dar și constănțenii aflați la plimbare prin stațiune se vor putea răcori cu un pahar de apă potabilă rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *