duminică, 29 martie 2020
Acasă > Sport > Campionii se respectă

Campionii se respectă

Voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța au plecat cu toate punctele din deplasarea de la Caransebeș. Dobrogenii s-au impus cu scorul de 3-1, după o dispută echilibrată, în care plusul de experiență a făcut diferența. Echipa pregătită de Martin Stoev și Radu Began s-a instalat pe primul loc al clasamentului.

Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanța a trecut peste oboseala meciului maraton câștigat în Liga Campionilor, la Piacenza și și-a mai trecut în palmares o izbândă.

La Caransebeș, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din Divizia A1, dobrogenii s-au impus cu scorul de 3-1. Voleibaliștii pregătiți de Martin Stoev și Radu Began au câștigat relativ lejer primul set 25-21. Parțialul doi le-a revenit gazdelor 25 – 19. A fost semnalul de alarmă pentru oaspeți, care au luptat admirabil pentru fiecare minge în setul 3, pe care l-au câștigat la 23.

Cu aripile tăiate, bănățenii nu au mai contat în setul 4, care a fost și ultimul, scor 25-17. Scor final Banatul Caransebeș- CVM Tomis Constanța  1-3 și cele 3 puncte vin la malul mării. În aceeași rundă, Phoenix Șimleul Silvaniei – Steaua 3-2 și Arcada Galați – VCM Piatra Neamț 3-0.

În etapa viitoare, sâmbătă, 15 noiembrie este programat derbiul Municipal Zalău- CVM Tomis Constanța.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *