Candidatul PMP la funcția de primar bătut de un apropiat al primarului PSD suspendat

  •  
  •  
  •  
  •  

Candidatul PMP la funcția de primar al comunei Vulturești, judeţul Argeș, a fost lovit cu maşina şi bătut de un apropiat al primarului suspendat.

Bărbatul a suferit mai multe traumatisme, în urma loviturilor, fiind transportat la spital. Acesta se află în stare gravă.

Candidatul PMP la funcția de primar al comunei Vulturești, judeţul Argeș, Relu Arsenescu, a fost lovit, joi dimineață, intenționat cu mașina și apoi bătut crunt cu un par de lemn, de către Ion Costea, salariat al primariei Vulturești, cunoscut ca fiind mâna dreapta a primarului PSD suspendat, Liviu Poșircă“, a anunţat Partidul Mişcarea Populară, într-un comunicat.

Bărbatul se afla internat la Spitalul Județean Argeș, la secția de neuro-chirurgie, în stare gravă.

În urmă cu trei săptămâni, candidatul PMP a fost amenințat de către apropiați ai primarului suspendat, cu scopul de a-l face să renunțe la candidatură. Relu Arsenescu a sesizat atunci Poliția referitor la amenințările primite, fără rezultate concrete.

Partidul Mișcarea Populară solicită organelor de anchetă locale să acționeze imediat pentru lămurirea împrejurărilor accidentului urmat de acte de violență. PMP face apel la toate partidele politice să nu transforme lupta politică în violențe și amenințări, să acționeze în conformitate cu normele și standardele respectate în Uniunea Europeană“, se mai arată în acelaşi document.

Sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *