Acasă > Social > Capitala şantierelor. Aşa ar putea fi numit Bucureștiul anului 2012, unde lucrările de construcţie apar ca ciupercile după ploaie şi par să nu se termine niciodată.

Capitala şantierelor. Aşa ar putea fi numit Bucureștiul anului 2012, unde lucrările de construcţie apar ca ciupercile după ploaie şi par să nu se termine niciodată.

Proiectul Pasajului de la Mihai Bravu-Văcăreşti a început în ianuarie 2011, dar după un an şi jumătate, lucrările bat pasul pe loc iar cetăţenii suportă consecinţele. Traficul în zonă este un coşmar pentru şoferi, mai ales la orele de vârf. Până şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, recunoaşte că situaţia i-a scăpat de sub control.

“Constructorul a avut sapte mii de întârzieri şi sapte mii de încurcături financiare ale lui. El este făcut pe credit furnizor şi cred că nu o să mai am răbdare dacă luna asta nu o să intrăm în plin acolo, pentru că am reuşit să scoatem lumea din minţi cu circulatul printre piloane.”a declarat Oprescu.

Conform proiectului, pasajul suprateran Mihai Bravu-Văcăreşti va avea o lungime totală de 644 de metri. Costurile lucrărilor au fost estimate la 23 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *