„Căprioarele” la regim! Raluca şi Denisa şi-au etalat surplusurile!

  •  
  •  
  •  
  •  

Trecerea timpului le-a afectat şi pe surorile Raluca şi Denisa de la Bambi, iar siluetele cu care altădată se mândreau s-au evaporat, lăsând loc şunculiţelor şi colăceilor.

Denisa si Raluca nu mai sunt chiar nişte puştoaice şi lucrul acesta a devenit evident. La sabia nemiloasă a timpului s-a adăugat şi programul neregulat al fetelor, care cântă frecvent la nunţi, botezuri şi cumetrii, până la orele dimineţii, alergând dintr-un capăt în altul al ţării. Cum peste tot sunt omenite si aşezate la masă, fetele par că nu au mai refuzat politicos fripturile şi cartofii prăjiţi. Ieşite în lume, la o aniversare, “Bambinele” şi-au adus cu ele şi kilogramele în plus. Raluca parea “ştrangulată” de lenjeria prea strâmtă, care se zărea de sub rochia şi aşa prea mulată pentru noua siluetă. Denisa avea şi ea burtica evidentă, pentru că alegerea vestimentară nu era chiar potrivită.

Având în vedere că Raluca are un atelier de croitorie, unde cele două îşi fac majoritatea ţinutelor, este cu atât mai greu de înţeles de ce surorile nu au îmbrăcat altceva.

 

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *