Captură de droguri. Bărbat prins cu peste 600 de grame de cocaină și heroină

  • 13
  •  
  •  
  •  

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București au depistat un  bărbat care avea asupra sa peste 600 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de trafic de droguri de mare risc.

”Pe 18 februarie a.c., un echipaj de la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei a oprit în trafic, un autoturism, pe Șoseaua Pantelimon, din București, condus de un bărbat, de 36 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

De asemenea, a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv, indicând prezența unui drog. Bărbatul a fost condus de polițiști la sediul Institutul Național de Medicină Legală, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Totodată, în urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit, în cotiera centrală din față, un pachet ambalat în folie din plastic și o pungă din plastic, ce conțineau o substanță albă, susceptibil a fi cocaină, iar în portbagajul autoturismului au descoperit o altă pungă, în care se aflau 6 pachete, și  acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma analizelor primite de la Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor al I.G.P.R., a rezultat că probele analizate sunt constituite din peste 630 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, unde cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală, aceasta

Bărbatul a fost reținut și prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Comunicat Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *