Acasă > Eveniment > Captură de droguri. Bărbat prins cu peste 600 de grame de cocaină și heroină

Captură de droguri. Bărbat prins cu peste 600 de grame de cocaină și heroină

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București au depistat un  bărbat care avea asupra sa peste 600 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infarcțiunii de trafic de droguri de mare risc.

”Pe 18 februarie a.c., un echipaj de la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei a oprit în trafic, un autoturism, pe Șoseaua Pantelimon, din București, condus de un bărbat, de 36 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

De asemenea, a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv, indicând prezența unui drog. Bărbatul a fost condus de polițiști la sediul Institutul Național de Medicină Legală, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Totodată, în urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit, în cotiera centrală din față, un pachet ambalat în folie din plastic și o pungă din plastic, ce conțineau o substanță albă, susceptibil a fi cocaină, iar în portbagajul autoturismului au descoperit o altă pungă, în care se aflau 6 pachete, și  acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma analizelor primite de la Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor al I.G.P.R., a rezultat că probele analizate sunt constituite din peste 630 de grame de cocaină și aproape 20 de grame de heroină.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, unde cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală, aceasta

Bărbatul a fost reținut și prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Comunicat Politia Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.