Captură record de droguri. Polițiștii constănțeni, felicitați de ministrul de Interne

Polițiștii constănțeni au fost  felicitați de ministrul de Interne, pentru captura record de droguri de săptămâna trecută.

“Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri – peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt”, a transmis ministrul de Interne.

Peste 30 de percheziții au fost efectuate la Constanța și Năvodari, fiind descoperite 220 de baxuri pline cu 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole cu substanțe dopante, în valoare de aproximativ 3.000.000 de euro.

 Analiza de laborator a confirmat că aceste substanțe fac parte din lista celor dopante, iar 70% dintre produsele confiscate sunt substanțe dopante de mare risc.
 În plus, au fost găsite 470 de pachete de țigarete netimbrate și o sumă considerabilă de bani.
11 persoane au fost duse la sediul IPJ Constanta pentru audieri, iar două au fost reținute .
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, iar astăzi persoanele reținute vor fi prezentate magistraților, cu propunere legală !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *