vineri, 25 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Carambol la stația de taxare Fetești. Peste 15 victime

Carambol la stația de taxare Fetești. Peste 15 victime

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe pe Autostrada A2, până în stația de taxare de la Fetești. În incidentul rutier au fost implicate șase autovehicule și s-au înregistrat peste 15 victime.

La fața locului au fost mobilizate multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița și mașini de la Serviciul de Ambulanță care acordă primul ajutor victimelor carambolului. O desfăşurare impresionantă de forţe.

Accidentul nu a avut loc însă în realitate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița a organizat, astăzi, de la ora 10:00, un exercițiu tactic.  Este vorba despre o aplicaţie pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă produse ca urmare a unui accident de circulaţie soldat cu victime multiple, în cooperare cu alte structuri implicate în managementul situaţiilor de urgenţă.

Astfel, a fost simulat acest accident rutier cu șase autovehicule și peste 15 victime pe Autostrada A2.  Traficul rutier se desfăşoară doar pe banda a doua, benzile unu şi de urgenţă fiind închise pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 144 şi 143. La simulare participă structurile operative de intervenţie din Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa.

De asemenea, aveți grijă că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se execută lucrări de reparaţii la podurile de la kilometrii 41 şi 51, fiind închise benzile unu şi de urgenţă. Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să se încadreze din timp pe banda a doua (în ambele sensuri).

Sursa: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *