Acasă > Social > Caravana Litoral Tv a ajuns în comuna Mihai Viteazu

Caravana Litoral Tv a ajuns în comuna Mihai Viteazu

Mihai Viteazu este o comună care are un potenţial imens în  dezvoltarea energiei eoliene şi a turismului ecologic, însă lipsa investiţiilor, cât şi birocraţia excesivă au făcut ca nivelul de trai al locuitorilor să stagneze. Lipsa locurilor de muncă, cât şi exodul tinerilor în căutarea unei vieţi mai bune sunt principalele probleme pe care oamenii din Mihai Viteazu le-au pus în discuţie la caravana Litoral TV.

Comunitatea din Mihai Viteazu continuă să fie alături de primarul Gheorghe Grameni, în speranţa că autorităţile centrale îşi vor îndrepta privirea şi asupra unor localităţi cu potenţial.

În dubii dacă să mai candideze pentru un nou mandat de primar al comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni a încercat să pună pe tapet cele mai stringente probleme ale localităţii.

“ De doi ani de zile ni s-a redus bugetul alocat la început de an cu aproape 9 miliarde. Primăria are de încasat taxe și impozite de la aceste eoliene, în Codul fiscal  nu scrie nicăieri că aceste eoliene sunt scutite prin lege, pentru că sunt realizate de firme particulare.“ a declarat primarul localității Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, în cadrul emisiunii Caravana Litoral TV.

Toate subiectele şi problemele cu care se confruntă comunitatea din Mihai Viteazu vor fi dezbătute de Lavinia Siclitaru şi Enache Tusa împreună cu invitaţii lor în cadrul emisiunii Caravana Litoral TV, vineri, începând cu ora 20:30. Totodată, 5 familii cu probleme finaciare au primit ajutoare din partea Caravanei Litoral TV.

Autor: Sorin Hulubei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *